Lång dag

I går var en bra dag, men oj vad den tog musten ur mig.
Dagen började med en promenad genom Slottskogen till vårdcentralen för att spola rent min venkateter. Det har jag glömt/förträngt/struntat i så den var alldeles igengrodd. Men jag slapp få skäll för det för maken till trevlig sjuksköterksa får man leta efter. Nu ska jag vara duktig och gå dit varje vecka. 40 minuters promenix i solen blev det i alla fall, och det är ju aldrig fel.
Efter det packade vi kappsäcken med varm choklad och mackor och så åkte jag, pv och hundarna ut till havet och myste. Vi hittade en liten skreva bland klipporna där det var alledes lä. Hundarna for runt som dårar och vi satt och kurade i solen.
På eftermiddagen tog vi spårvagnen och åkte in till stan. Jag var ute efter en vit stickad tröja och ett par röda skor. Jag vet inte hur många affärer vi besökte men inte hittade jag det jag sökte inte.
När affärerna stängde gick vi på restaurang och åt så magarna stod i 8 hörn. Du milde vad mycket mat det får plats i min magge!
Som avslutning på dagen hade vi planerat att gå på bio. Men efter restaurangbesöket tog jag helt enkelt slut. Jag var så otroligt trött. Jag vill så mycket men kroppen säger nej. Vi lämnade tillbaks biobiljetterna, hyrde en film och åkte hem till soffan i stället.

Jag somnade som en stock sedan när jag gick och lade mig och sov i nästan 12 timmar. Jag gissar att jag tog ut mig fullständigt.

I dag har jag inte gjort många knop precis. Det har dessutom varit ett riktigt skitväder ute. Grått, rått och snorkallt. En promenad vid havet är allt jag har orkat med idag, ja förutom att laga smaskig flygande Jakob till middag ;-)

Kommentarer
Postat av: Lina

Visst fotar du väl Efitbilder som en galning idag va ;-)

Låter som en härlig dag, men jag förstår att den tröttade ut dig.

Flygande Jakob är riiktigt gott!

2008-02-17 @ 20:10:39
URL: http://kickme.to/hundarna

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0